Podzimní deprese? Zažeňte ji pohodovým večerem v měkkém pyžamu a hřejivém županu

Podzim je tu v plné síly a jak ubývá slunečních paprsků i listí na stromech, leckomu z nás pomalu ubývá i energie a optimismu. Jak si zlepšit náladu? Recept proti podzimní depresi je jednoduchý…

Dopřejte si nejméně jednou týdně večer jen pro sebe! Relaxujte a dobijte si baterky. Pokud máte zaměstnání plné stresu, do toho musíte zvládat děti a domácnost, není třeba za každou cenu vymýšlet akční program na každý víkend. Naopak. Vytíženým lidem s hektickým životním stylem dnes více než aktivní odpočinek chybí opravdová pohoda, jak by řekli Italové: „Dolce far niente“ neboli sladké nicnedělání.

Proč se trochu nerozmazlovat a nepořídit si něco jen a jen pro sebe? Třeba nové hebké, ale hřejivé pyžamo, které Vám zpříjemní noc co noc ty krásné poklidné okamžiky před usnutím i po něm. Chvíle, kdy se můžete pár hodin oddávat snění, než začne ten denní blázinec nanovo.

Ideálním způsobem relaxace je také horká koupel ve vaně s knihou a sklenkou něčeho dobrého. A ke skvělé koupeli neodmyslitelně patří také kvalitní župan. Měkoučký župan – společník, do kterého se slastně zabalíte, abyste si mohli ještě pár chvil uchovat ten pocit, že jste ze sebe právě setřásli pár deka starostí.

Široký výběr dámských i pánských pyžam na stránkách opravdových specialistů z eshopu prádlo Elegant.