Skvělé župany pod stromeček

Před Vánocemi si řekněte: STOP
Že jste opět zapomněla pro samé starosti o druhé na sebe? Že doma ještě nemáte uklizeno? Ano, stává se to, zvlášť v hektických předvánočních dnech. Řekněte si: „Stop. Udělám si pauzu. Je potřeba se rozmazlovat.“ Ale kde mám vzít volný čas?
Vyškrtejte diář
Je důležité nenechat si uniknout chvíli, která bude jenom Vaše, a která Vám poslouží k regeneraci celého těla i mysli. Děti odvezte na pohlídání ke svobodné sestře, která se už těch malých capartů bezmála měsíc nemůže dočkat. A hlavně vykliďte pole úplně. Využijte volnou chvíli, kdy Váš muž odjede na pánský večírek, klub motorkářů nebo pravidelný turnaj v golfu. Chytněte za pačesy každou příležitost, kdy je muž v práci déle než vy… A hýčkejte se. Doma. A jak?
Relaxujte
Jednoduše se udělejte krásnou. Po minimálně dvacetiminutové koupeli s vonnou přísadou se zahalte do bavlněného nebo huňatého županu, který Vás bude ještě po dlouhou dobu hřát. Pak projděte všechna dvd a skoukněte oblíbený film třeba s Julií Roberts. Že župan nemáte? Opravdu stojí za to si ho pořídit. Myslíte, že by film Pretty woman neztratil trochu svého kouzla bez scény s koupelí a županem? Světe zboř se, je to tak. Župan je totiž základ každého relaxování. Hřejivý, huňatý, bavlněný či saténový župan je synonymem pohody.
Nakupujte v pohodlí domova
Pokud ještě župan nevlastníte, určitě si jej napište na seznam vánočních přání. A nechoďte ven, je tam beztak zima. Sedněte si k Vašemu počítači, najděte e-shop Prádlo-Elegant a v klidu a pohodě si vyberte župan, který je Vašemu vkusu blízký a pošlete na něj odkaz Vašemu miláčkovi. Připraveny jsou jen pro Vás měkkoučké chlupaté župany, župany z viskózy, saténové župany nebo bavlněné župany, a to v nepřebereném množství vzorů a barevných kombinací. Župany mohou být s kapucí nebo s límcem, s praktickými kapsami po stranách a páskem.