Plážové doplňky k plavkám

K nejčastěji používaným doplňkům k plavkám patří plážový šátek. Tento rádoby kousek tkaniny se bude báječně hodit po celý čas dovolené, ale nejvíc při trávení volného času nicneděláním u moře.

Pareo (šátek k plavkám) se může zavázat na mnoho způsobů, je tedy multifunkční. Rázem můžete šátek proměnit ve slušivé šaty, v elegantní dlouhou sukni, či smyslnou dlouhou vestu. Pokud hledáte tipy, jak uvázat pareo, můžete shlédnout náš starší příspěvek.

lorin-pareo-7205-cerne lorin-pareo-7205-cervenelorin-L7208-pareo-bplorin-L7207-pareo-bp lorin-L7209-pareo-bp

K dalším, neméně oblíbeným doplňkům patří plážové šaty a plážová sukně. Výhodou tohoto oblečení je, že je ihned připravený k nošení. K dispozici máme žádané černé a bílé lehké plážové šaty, které se mohou také nosit jako delší sukně.

lorin-L6002-plazova-sukne-bila-3 lorin-L6002-plazova-sukne-cerna-3 sukne-margaret2-bila sukne-margaret2-bila2lorin-plazova-sukne-margaret-2-cerna

Velice krásně vypadají také plážové tuniky. Jejich perforovaný materiál připomíná háčkované triko. Působí luxusním dojmem. S tunikou budete za hvězdu pláže.

gabbiano-bila-tunika gabbiano-cerna-tunika primo-205S-2

Všechny plážové doplňky jsou vyrobeny z lehkého, rychleschnoucího materiálu, který je vzdušný a odolný. Jsou vhodné k použití jak k dvoudílným plavkám, tak k jednodílným plavkám. Buďte sladěná, buďte dokonalá a muži na Vás budou chtít oči nechat.