Podzimní relax nejen v ložnici: značka Luna a LL

Dobře se vyspat je mnohdy radost k nezaplacení. Dlouhé letní dny jsou ty tam a s příchodem podzimu se dny povážlivě krátí. Rádi více trávíme čas doma, v teple sálajícího topení a vychutnáváme si volný čas jinak. V soukromí domova pak rádi saháme po oblečení, které je nám co nejvíce pohodlné. Oblékáme si přes oděv župan, anebo se déle zdržujeme v noční košili, či pyžamu.

dorazoradeja

S koncem září za zády už naše každodenní povinnosti běží v ustálených kolejí a my občas potřebujeme vypnout a načerpat nové síly. Přichází podzimní splín z nedostatku sluníčka. Je tedy potřeba více relaxovat. Snáze se nám to podaří v pohodlném hřejivém županu a v kvalitním nočním prádle.

LudwigCharlesRalph

Mezi nejkvalitnější a velice žádné značky županů z naší nabídky patří LL. Specializuje se na výrobu pánských i dámských županů s výšivkami a vzory, v množství různých designů, barev i variant materiálů.  Huňatý župan je úžasný pro relaxování po koupeli.

KoladarcyKola šedý

K prestižním značkám z kategorie nočního prádla patří Luna. V noční košili, nebo pyžamu Luna se Vám bude spát jako v bavlnce. Na výběr je také flanelové dámské pyžamo i flanelová noční košile na spaní. Zakoupit si můžete, jak dámské pyžamo, dámskou noční košili, tak i pánské pyžamo.

alexdeanclint