Krátká pyžama a noční košile s krátkým rukávem

I když to na první pohled nevypadá, ani se nenadějeme a přivítají nás první jarní dny a s nimi vpadne do našich domovů sluníčko. Přivítejte jaro s předstihem a vyberte si z ještě kompletních nových kolekcí pyžam a nočních košil pro jaro/léto 2018.

S nejširší nabídkou přichází již tradičně značka Taro. Vyrábí pánská pyžama, dámská pyžama, dámské noční košile, pánské noční košile i dětské noční prádlo. Vzory jsou zábavné, lákavé a z různých variací si každý vybere. K mání jsou také nadměrné velikosti, včetně 6XL.

filipkirapolaevasummeragnes

Značka Regina se letos zaměřila na geometrii i květinové vzory.  Pyžama i noční košile sice nepřekvapí žádným výrazným prvkem, ale jejich střih je precizní a látka dlouho vydrží. Na výběr jsou velikosti až do 4XL.

adrienandrewmilkaajastefimilly maud

Luna již má na kontě několikero sezon tvorbu v květinovém duchu. Tento design ji nepřestává bavit a každoročně do něj vdechne něco nového a zajímavého. Nezklamala ani letos. Těšit se můžete na opravdu kvalitní kousky se zajímavými detaily.

 

floeofraliviacristelpavelnatalia

Luxusní značka Cana se neustále zlepšuje. Typickým znakem je detailní propracovanost střihů, luxusní bavlněné materiály a decentní pravidelné vzory. Působí vždy čistě a noční prádlo je velice příjemné na nošení.

gábinaadrianagizelaamáliemiladamartina